Tanfolyamok >

Miért válasszon minket?

Mielőtt azt gondolná, hogy nálunk "túl magasak" a részvételi díjak, engedje meg, hogy néhány fontos, a képzésekkel és oktatással kapcsolatos információt megosszunk Önnel:

1. Nem távoktatás

Az oktatás ténylegesen megtartása kerül. Gondoljon bele, hogyan lehet például a szinte minden képzésnél előforduló szakmai számításokat (gazdálkodási ismeretek) vagy egy szakmai idegen nyelvet otthon, önállóan megtanulni? És a gyakoratot? Intézményünk jól felkészült oktatói folyamatosan segítik Önt a képzés során a tanulásban.

2. Gyakorlati képzés

A munkahelyi gyakorlati képzőhelyet mi biztosítjuk. Széles kapcsolatokkal rendelkezünk mind a kereskedelem, mind pedig a vendéglátás területén Baranya megye egész területén. Igyekszünk az igényeinek és lehetőségeinek (pl.: utazás miatti nehézségek) megfelelően a lehető legjobb munkahelyet megtalálni. Bármely képzés esetén a gyakorlat alapjait valós munkahelyi környezetben lehet igazán elsajátítani. Ön saját magát, mi pedig Önt csapnánk be, ha azt mondanánk, hogy "elég a gyakorlatot leigazolni".

3. Saját, állandó helyszín

Mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati képzések saját, jól felszerelt családias hangulatú épületünkben kerülnek megtartásra. Nincsenek bérelt irodahelyiségek, nem kell mindig máshova menni. Kertváros kellemes zöldövezeti részében, könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk Önt!

4. Szakmunkásvizsga a képzés végén

Észrevette, hogy ma már a legtöbb képző "csak" ún. felkészítő tanfolyamot hirdet? Ez azt jelenti, hogy leginkább egyéni felkészüléssel Önre bízzák a tanulás minden nehézségét. Nincs tanár, nincs segítség, jó esetben ún. kontakt órákat kap. És a lényeg, hogy a képzés végén nincs vizsga, csak segítenek a vizsgára való jelentkezésben, ami nagy valószínűséggel nem a képzőnél van, hanem valahol az országban, ahol éppen az adott szakmában vizsgát szerveznek.

Nálunk minden tanfolyam szakmunkásvizsgával zárul, melyet mi szervezünk meg saját helyszínünkön az Ön által már megszokott környezetben!

Ha a fentiek alapján úgy döntött, hogy Önnek valóban ránk van szüksége, akkor ne habozzon, jelentkezzen még ma!

Várjuk sok szeretettel!

Ne feledje, ahány szakma, annyi lehetőség!


A felvétel feltételei

  • a jelentkezési lap hiánytalan kitöltése,
  • a szükséges dokumentumok másolatának leadása,
  • a képzési tájékoztatók szerinti egyéb feltételeknek való megfelelés (szükséges végzettségek, egészségügyi alkalmasság),
  • a képzési tájékoztatóban szereplő részvételi díj/kezdőrészlet befizetése.

A részvételi díj befizetése

  • készpénzben iskolánkban,
  • banki átutalással.

Bankszámlaszám: 

K&H Bank Zrt. 10402427-50505156-48501001

Kérjük, hogy átutalás esetén a közlemény rovatba tüntesse fel nevét, és a választott képzés pontos nevét.

Kedvezmények

  • egyösszegű befizetés esetén a részvételi díj 5%-a,
  • kamatmentes részletfizetési lehetőség,
  • volt tanulóinknak, hallgatóinknak további kedvezmények.

Egyedi és egyéb kedvezményekről kérjük, irodánkban érdeklődjön!

Bővebb információ:

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola 

7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1. 

Felnőttképzés

Nyilvántartásba-vételi szám: E-000191/2014 

Dági Csilla 

Tel: 20/247-1457 

tanfolyamokpecs@gmail.com